Malaria Projekt

Red liv - bekæmp malaria !!!

Hvert år kræver malariaen sine ofre blandt fattige mennesker som ikke har råd til myggenet og medicin.
Specielt børn og gravide og gamle er særlig udsatte og bør beskyttes.
Det kræver ikke meget at bekæmpe malaria, imprægneret myggenet over sengen gør en kæmpe forskel og malaria medicin , ligeså snart de første tegn viser sig.

Vi vil indkøbe myggenet, som skal uddeles i samarbejde med den lokale sundhedsklinik.

Projektet vil blive iværksat i samarbejde med vores lokale partner i syd " Sintet Fullakunda Association" og den lokale sundhedsklinik.


Har du lyst til at støtte projektet er du velkommen til at donere et beløb til vores konto i Danske Bank
0910-6284000 skriv "Malaria"

eller
betal med dit betalingskort gennem vores sikre betalingsportal Paypal
Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil give.

                  


 
 Uddeling november 2014Der blev i 2014 delt myggenet ud for 7500,-kr
Beboerne i Sintet er utrolig glade for dette projekt, og det kan måles at langt færre har været syge af malaria siden vi startede i 2013

  Uddeling af myggenet i Sintet Fullakunda - 20132. november 2013 drog vi til Gambia, hvor vi skulle betale for vores sponsorbørn og starte vores nye projekt op, til bekæmpelse af malaria.
Det indsamlede beløb på kr. 5595,-  fik vi vekslet til en god kurs og blev dermed i stand til at købe ialt 129 myggenet.

Amadou Bah, læge med speciale i øjenkirurgi, som er formand for organisationen Sintet Fullakunda, hjalp os med indkøbet, da det ikke var helt enkelt at indkøbe så stor en mængde, og vi fik forhandlet os frem til en god pris.

Da vi ankom til Sintet fik vi en varm velkomst, alle glædede sig til at modtage myggenet.

Eftersom det var et begrænset antal myggenet, havde vi, i samråd med lægerne, Amadou Bah og Yerro Bah, besluttet at prioritere små børn og gravide kvinder, da disse jo er i den værste risikogruppe.

Selve uddelingen foregik i god ro og orden, og alle fik stillet nogle spørgsmål vedr. malaria, hvor mange der havde været syge i løbet af året , om de havde fået medicin mm, og alt blev noteret i et skema af vores uvurderlige hjælper Dello Bah.
 
Det er så meningen, de skal besvare samme spørgsmål til næste år, hvor vi håber på, også at kunne uddele flere myggenet, og så vil vi foretage en sammenligning, for at se om indsatsen har gjort en forskel.

Heidi Pacchiarini