”Elvis i kirken”.

Næppe er den ene koncert afsluttet, før den næste bliver sat i gang, hvad angår en af vores meget ihærdige kontaktpersoner Ruthy Søgaard, Ans.

Ruthy var sammen med sin mand Oluf til en Elvis koncert i Gudenå huset i Bjerringbro, den 14.1.2010, hvor Karsten Holm optrådte som Elvis. Efter koncerten talte Ruthy, som altid har været en stor Elvis fan, med Karsten Holm og der var straks en god kontakt.

Ruthy fortalte om sit frivillige arbejde for Gambias Venner og om de arrangementer, som er blevet lavet til fordel for børn i Gambia. Både Karsten Holm og hans pianist synes det lød godt og sagde ja til at komme og optræde vederlagsfrit, i Alderslyst Kirke den 28.4.2010.

Herefter satte Ruthy hele PR arbejdet i gang, hvor hun bl.a. kontaktede Midtjyllands Avis, som ”gratis” satte annonce i 2 gange, samt 2 gange omtale af koncerten. Der blev også skrevet om arrangementet i Ekstraposten. Og takket være stor støtte fra Tove Schiewe, Pylle Albrechtsen og Per Hausmann blev det en rigtig dejlig onsdag aften.

Alle de godt 100 tilhørere, fik en fantastisk oplevelse af, hvordan Elvis´ liv havde været, takket være en god introduktion fra Karsten Holm inden hvert nummer han udførte. Den gode stemning blev forstærket af den dygtige pianist Christian Spillemose, som ud over at kunne håndtere klaver og kunne spille på orglet, hvilket han gjorde til flere af gospel-numrene og det lød helt fantastisk

Ruthy havde også fået sponseret tre blomsterbuketter, som blev overrakt til henholdsvis Karsten Holm og Christian Spillemose og til den søde kirketjener Helene, som ydede en stor og gratis indsats.

Vi kunne se på publikum, at de virkelig nød koncerten og de gik glade og nærmest dansende derfra, efter stående applaus og ekstranummer.

Overskuddet ved denne koncert vil gå til betaling af skolebørn i Gambia.

Vi havde valgt at deltage denne aften og vi fik begge en dejlig oplevelse.

Vi havde overnatning efter koncerten og fik dagen efter en meget fin guidet tur rundt i Silkeborg af Ruthy og Oluf, hvor vi bl.a. også fik besøgt Kommunes beskæftigelses projekt i Virklund. Det var meget interessant, at se og høre om, hvordan de pakker og sorterer genbrugsudstyr her, som senere bliver afhentet til Gambias Venners depot i Hammel, hvor det opbevares indtil næste sending til Gambia.

Bente og John Møller